dimarts, 6 de desembre del 2016

Començem l'escenografia del teatre!!

Hola, bon dia a tots! Que tal com esteu, nosaltres ja hem començat a fer l'escenografia per al teatre de l'institut. Volem fer varies coses per representar espais conceptuals dalt de l'escenari on puguin cantar, ballar, saltar, entrar, sortir i actuar.
Volem fer un andami amb plafons on puguem projectar espais. Aquestos plafons els hem fet nosaltres amb llistons de fusta i els vam anclar amb claus i per últim vam forrar-los amb tela i altres amb plàstic de bombolles.

També volem fer un trenet amb sabates. La obra va sobre camins i recorreguts aixi que un tren amb sabates ens a semblat una bona idea. Vam demanar a tots els de l'institut que si tenien sabates belles o que no utilitzin les epositesin a unes caixes del hall. Per fer el trenet vam agafar algunes de les sabates que ens van agradar més i que es poguesin veure bé desde el públic les vam enganxar amb cola calenta a unes rodetes per fer que es moguesin.Apart d'aixó també hem fet tres ninos de goma escuma seguint uns patrons humans, ho hem pegat amb cola de contacte i ho em farcit amb miraguà, i despres els hem pintat amb esprai per a que agafesin un color una mica més humà i per a que s'asemblin a uns iaios els hem pintat unes arrugues seguint algunes imatges de iaios per a qu s'asemblin el més posible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada